Metalen-dieren

Metalen-dieren

Metalen Parkiet - Groen

Kijk hier eens wat een leuk metalen vogelbeeldje dit is.Het is een handgemaakte parkiet in de kleur groen.Dit leuke metalen dieren-beeldje kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

naar de website

Fazant

Hier ziet U een metalen dierfiguur in de vorm van een fazant.Het is een perfect nagemaakte vogel en de kleuren zijn ook heel realistisch.Dit mooie decoratiebeeld kan zowel binnen als buiten in de tuin gebruikt worden.

naar de website

Vogels Metaal

Een leuke en uiterst betaalbare ijzeren muurdecoratie in de vorm van een zwerm vliegende vogels.

naar de website

Pauw van Metaal

Met een metalen beeld van bijvoorbeeld een pauw maakt je de achtertuin pas echt gezellig.Het decoratiebeeld is zo goed nagemaakt dat het een echte pauw lijkt.Bestel deze of andere metalen figuren online bij Dekogifts

naar de website

Muurdecoratie Maanvissen

Een stoere wanddecoratie met een industrieel uiterlijk.Het is een decoratie in de vorm van een aantal maanvissen.

naar de website

Trotse pauw

Een metalen pauw voor in de achtertuin of in de veranda.Het is een erg mooi en decoratief beeld met prachtige echte kleuren.

naar de website

Flamingo`s

Een leuke en stijlvolle 3D muurdecoratie met een aantal metalen Flamingo`s

naar de website

Etende Kip

Een erg mooi nagemaakt decoratief beeld in de vorm van een kip.Het is een kip met zijn kop naar beneden al pikkend naar voer.Het beeld heeft een metaalkleur met bruine accenten.Dit beeld past zowel in een moderne als landelijk interieur.

naar de website

Vier Reigers

Hier ziet U een prachtig gemaakt metalen kunstobject voor aan de muur.Het betreft een aantal reigers die door de kunstenaar met de hand is geverfd.Deze decoratie is 64 centimeter breed

naar de website

Bosuil

Dit is een leuk decoratief beeld in de vorm van een staande uil.Het is een behoorlijk mooi beeld welke voor een groot deel met de hand is vervaardigd.Ook erg leuk als cadeau.

naar de website

Metalen Toekan

Dit is een metalen decoratie-vogel in de vorm van een toekan.Het is een prachtige vogel met een zeer opvallende en imposante grote snavel.Een metalen beeld als deze in de tuin zal echt indruk maken bij iedereen.

naar de website

wadvogels

Dit is een prachtige wanddecoratie met metalen elementen in de vorm van een aantal lopende wadvogels.

naar de website

school vissen

Een behoorlijk grote ijzeren muurdecoratie in de vorm van een school zwemmende vissen.de vissen zijn geverfd in diverse kleuren.

naar de website

Kaketoe Gekleurd

Dit mooie handgemaakte metalen beeld heeft de vorm van een kaketoe.De kaketoe zit op een tak en is voorzien van felle moderne kleuren waardoor dit exemplaar het beste past in een modern interieur.

naar de website

Tuinbeeld Haan

Een metalen haan voor in de tuin of op het terras.Het is een metalen dierenbeeld van bijna een halve meter hoog.Met 1 of meerdere metalen dierenfiguren in de tuin is het direct een mooier en completer uiterlijk van de tuin.

naar de website

Kaketoe

Metalen decoratie-beelden zijn vrijwel altijd met de hand gemaakt.Ook dit mooie metalen beeld is met de hand vervaardigd.Daarna wordt het met de hand beschilderd zodat het dierenbeeld zowel binnen als buiten gebruikt kan worden.

naar de website

Maanvissen

Hier ziet U een metalen muurdecoratie in de vorm van een school maanvissen.

naar de website

Flamingo

Kijk hier eens wat een leuk set Flamingo-beelden.Het zijn ijzeren beelden en bedoeld om buiten in de tuin te zetten.De twee metalen vogelbeelden zijn i mooie realistische kleuren beschilderd

naar de website

Libelle`s

Een bijzonder sfeervolle muurdecoratie van metaal in de vorm van een aantal libelle`s

naar de website

Vogels op Tak

Een aantal grote tropische vogels met hun kuikens op een tak.

naar de website

Twee Fazanten

Twee mooie gekleurde fazanten van metaal als muurdecoratie in het interieur.

naar de website

Vliegende Eenden

Een prachtige metalen wanddecoratie in de vorm van een zwerm vliegende eenden.Deze wanddecoratie is iets meer dan een meter breed.

naar de website

Bloem en Vilnders

Hier ziet U een perfect afgewerkte metalen wanddecoratie in de vorm van een aantal bloemen afgewisseld met vlinders.Dit exemplaar is bijna helemaal met de hand gemaakt en is meer dan een meter breed.

naar de website

Slurf Omhoog

Een leuk gekleurd olifantenbeeldje gemaakt van ijzer.Geef dit aparte dierenbeeldje aan iemand die olifantenbeelden verzameld.

naar de website

Metalen Vissen Muurdecoratie

Behalve metalen dieren als beeldje of als tuinbeeld zijn er ook metalen dieren als wanddecoratie verkrijgbaar.

naar de website

Twee Vogels

Voor dit mooie sfeervolle decoratie-beeldje is altijd wel een plekje te vinden in de woonkamer.Het dierenbeeldje is bijna helemaal met de hand gemaakt en beschilderd.

naar de website

Vogels Decoratie Object

Een leuk metalen decoratieobject van een aantal vliegende vogels.Zowel de vogels als het plateau is van metaal.Aan de achterkant van het object kunnen een aantal waxinelichten geplaatst worden voor een extra sfeer in de avonduren.

naar de website

Blauwe Parkiet

Er zijn honderden metalen dierfiguren gemaakt ter decoratie voor het interieur.Maar dit is toch wel het mooiste exemplaar.Het is een parkiet van metaal in de kleur blauw.

naar de website

Grote Wanddecoratie

Een mooie handgemaakte metalen wanddecoratie met een vintage uiterlijk.Het betreft een school vissen.

naar de website

Papegaaien

Drie mooie gekleurde papegaaien van metaal als wanddecoratie.

naar de website